test


DE MICHELIN GIDS RECENSIE 2024

Het atelier van Bert en Sandra is een gezellige huiskamer. Eerder intiem, met mooie Scandinavische lijnen, en een magnifiek terras aan de tuin. De passie van dit koppel straalt af op het restaurant. Bert heeft er plezier in u te verwennen met moderne ideeën, subtiele Aziatische smaakmakers en spannende friszurige nuances. Hier komen fijnproevers thuis.

-

GAULT&MILLAU RECENSIE 2025

Chef Bert Castermans verdiende in onze vorige editie een derde koksmuts. Hij blijft zijn reputatie als gedreven maker van mooi gelaagde sauzen verder waarmaken. Het pure vlees van hamachi brengt hij evenwichtig op smaak met aquavit en kombu. Yuzu kosho gebruikt hij gedoseerd als smaakaanjager bij zacht gegaarde babykreeft. Zin voor Japanse smaakaccenten proeven we eveneens in bereiding van tarbot met gerookte paling en dashi. Groots is het vlees van op het karkas sappig secuur gegaarde eend met garnituur van wortel en shiso. Ook het nagerecht krijgt tot slot een Japans accent in een compositie rond abrikoos, kamille en sake. De chef voert enkel een menu die in drie tot zes gangen beschikbaar is. Op vrijdag is enkel deze met zes gerechten te verkrijgen.